500 ml NewGenn desinfiserende håndskum

Fra Kr. 140,00
Pris pr. stk. v/1 stk.:
Kr. 149,00
Pris pr. stk. v/3 stk.:
Kr. 140,00

Vi har noteret os, at nogle bruger har lidt under brugen af traditionelle håndhygiejneprodukter, et problem der nu kan afhjælpes ved brugen af NewGenn Foam Hand Rub, som inden for få sekunder efter påføring efterlader brugeren med desinficeret og behageligt velplejede hænder.

Produktets evne til hurtigt at dræbe Norwalk-lignende virusgrupper(herunder Coronavirus) er den meget vigtige egenskab ved NewGenn Foam Hand Rub.
Skumdyssen som laver væsken om til skum, fremhæver yderligere den positive spiraleffekt, da skum er meget blødt og størstedelen af brugerne foretrækker at tænke på deres hænder som bløde og desinficeret. Skummet gør det ligeledes lettere at fordele produktet over hele hånden og således fremme den desinficerende effekt.
Filosofien omkring den ”automatiske belønning” er grundlaget for NewGenns planer omkring udbredelsen af bedre håndhygiejne. Dette forstærkes yderligere af den positive reaktion på den UV følsomme træningsversion af Foam Hand Rub.
Fordelene ved NewGenns Foam Hand Rub findes i produktets antimikrobiologiske indvirkning. EN 1276 viser, at NewGenn Foam Hand Rub hurtigt angriber Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli og Enterococcus hira.